6 Apr 2008

Adus..final project documentation..pening arr..

Ades..
minggu paling bz untuk aku sehinggakan berubah cara hidup aku sebulan ni..
nak buat final project documentation..satu keperluan bagi final year macam aku ni..
semua nya aku terpaksa pikir dan kekadang mencari sumber dokumen yg boleh dipercayai..
susahnya aku rasa..walau bagaimana pun..
aku akan berusaha untuk menghabiskan study aku di kolej ni..
insyaALLAH..
berat kepala aku memikirkan segalanya..
final presentation..final exam..
semuanya boleh buat aku pening kepala dan datang la masa yang tak menyenangkan..
apa itu..masa tenxion..
huhuhuhu..susah tul..
kenalah aku bersabar agaknya..
bersabar untuk menghabiskan study aku ini...
bersabar untuk menghabiskan project documentation..
bersabar segalanya..
pening..pening..pening..

2 comments:

  1. oi hang x join irc dah ka
    lama x nmpak
    hehe
    apa cereta la ni?
    ada baguih ka
    thanks for the info weh

    ReplyDelete
  2. salam... saya telah link blog ni...

    ReplyDelete

Enter a long URL to make tiny: