2 Feb 2009

Hari Ahad Yang Berlalu

Wah....aku menghilangkan masa busan aku smlm dgn meronda kL...wahahhahaa...busan plak duk umah..apa lagi meronda la...mulanya kul 9.00 malam aku kuar nak gi makan...kemudian aku menuju ke dataran kebetulan plak ada konsert apa ntah...xnak plak aku singgah..buang masa aku jer kat sana...aku ke bangsar usha jalan nak gi jumpa member sekolej aku yang rapat denganku masa kat kolej...so dah tahu jalan mana aku nak amik malam ni...sebab aku ada hal nak jumpa malam ni...semalam dia malas nak kuar katanya...so dah lepas gi bangsar..perutku berkeroncong...aku pusing sampai ke cheras pikir nak makan kat mana la...last skali aku gi kampung baru gak...makan kat western house dekat area kampung baru tu...jauh beb berpusing dengan moto...dari bangsar ke cheras kemudian ke kampung baru...hahahahaha...pas makan chicken chop kat situ...aku gi bukit permai...tengok permandangan kuala lumpur di waktu malam...bukan nak tgk sgt pun...tgk pemuda pemudi kita jer ramai berpacaran dan berpeleseran di situ...wahahahahaha..sekali budak pencegah maksiat yang aku join team diorang buat serbuan kat bukit permai pada 3 minggu lepas ada plak...mesti tgh usha line...biasa la..operasi mencegah maksiat selalunya start kul 1.30 pagi...aku lepak2 kat situ jap..kemudian aku balik rumah nak tido...tapi tak dapat tido...bergayut la ngan awek aku sampai hampir kul 3.30 pagi la kot xsilap aku...last2 aku pun tertido...sejuk beb tido lambat..

No comments:

Post a Comment

Enter a long URL to make tiny: