10 Feb 2009

Hujan Yang Berlalu

Huhuhuhu...semalam lepas tgk citer Ong Bak 2..kuar je dari pawagam TGV kat kLcc tu hujan...huah..nak balik umah pun busan..lepak2 kat kLcc jap..pastu aku jejalan gi kat LRT kLcc..ingatkan nak balik terus..last2 aku nek lrt menuju ke kelana jaya...hahahaha..aku henti kat pasar seni jap...usha2 lepak kat lrt stesen ni..dah nak masuk maghrib pun org kat kL ni masih ramai lagi kan yg jejalan termasuk la aku tu...tgk la mat saleh sorg tu...dari stesen pasar seni dia tangkap gambar stesen KTM Kuala Lumpur..ala stesen yg byk nostalgia dan sejarahnya kepada Keretapi Tanah Melayu..pelik aku tgk mat saleh tu..byk gak gambar yang dia amik..dah nak gelap time tu..buat apa la dia capture gambar stesen Keratapi Kuala Lumpur ni dekat2 nak gelap ni...maybe sebab view dia cantik kot..kalau aku ada kamera pun aku dah amik letak kat blog ni...hahahaha...pastu aku xtentu arah..nak ke arah kelana jaya atau balik sahaja...kemudian aku amik keputusan balik rumah sahaja la..aku amik la tren ke stesen jelatek..masa ni org ramai pun dah kurang sedikit...sampai jelatek aku balik rumah jalan kaki..time ni sepupu aku guna moto dia..tak dapat la aku nak merempit..hahahahah

No comments:

Post a Comment

Enter a long URL to make tiny: