25 Mar 2009

Ades kena sengat lebah...

Alahai...apa la hari ni...lepas breakfast pagi tadi..aku plak kena sengat lebah..,huhuuhu..time tu aku tgh bercakap dalam handphone ngan mak aku...tetiba aku bersin seketika kemudian aku rasa skit cam kena gigit semut api kat leher..pegang la leher...kemudian aku lihat lebah kat tangan aku...kecik lagi lebah tu..huhuhu...sian dia..dah mati plak lepas sengat aku...pergi la ke klinik zarif tingkat satu dkt ngan foodcourt sapura tu..nak buang penyengat lebah tu dan amik ubat...kena la charge rm40...huhuu..naik la skit nampak cam love bite kat leher aku ni...huhuhu..betul2 leher dia kasi love bite @ lebah bite..huhuhu..sakit la gak...

No comments:

Post a Comment

Enter a long URL to make tiny: