26 Mar 2009

Sakit pala n rasa nak demam...

hah...ini la yg aku tak suka bila time kerja sakit pala dan nak demam...
letih oo ari ni sebab sakit pala lagi...
bekas sengat lebah yg semalam pun rasa nak demam pun ada...
huhuhu...dah la semalam tak tido...
tolong member siapkan website e-commerce beliau.,..
dari kul 9 malam lebih aku kat rumah member aku sampai pukul 6.30 pagi baru aku balik...
banyak oo nak kena buat ngan website yg dia edit tu...
edit product list, database, process page, admin page dan macam2 la yg aku pikir leh ditambah...
memang letih arr..pagi tadi mak aku call cakap dah sampai kL..
excited nak jumpa tapi xleh jumpa jugak...
balik dari rumah member pukul 6.30 sampai kul 7.00 pagi..
pastu bersiap nak keluar gi opis plak..
hari ni aku keluar gi opis awal la skit..
kul 7.30 pagi aku dah keluar...ingatkan nak gi jumpa mak sekejap..
tapi tak kesampaian...aku terus je pergi opis...
awal la sampai pagi tadi..kul 8.00 aku daah clock in..
huhuhuhuhu..

No comments:

Post a Comment

Enter a long URL to make tiny: