31 May 2009

Hujung bulan mei..

wah..wah..wah..busannya hujung bulan ni...
xda apa nak dibuat..
xsabar aku nak balik kedah hujung bulan 6 nanti...
nak bawak keta aku mai sini...
ada keta leh la aku jalan2 jauh skit...
hujung minggu ni aku lepak umah membe aku jer...
semalam lepak umah dia....
pagi tadi tolong dia pindah barang nak pindah..
pastu gi makan...n balik umah aku..
membe aku pun join skali dtg umah aku..
petang ni lepak umah aku layan movie jer...
hahahahah...xda usaha nak turun kL..
malas la plak...layan movie 2 3 citer pastu jap lagi hantar dia balik..
skrg pun baru kul 9..huhuhuhu.....
keta aku nak buat macam2 agi ni..
hope hujung bulan ni dah kuar duit claim campur ngan gaji leh la buat keta..
nak kena balik kampung la plak....
huhuhuhuhuhuhu....letihnya..
aku rasa hujung bulan depan kena amik cuti hari jumaat...
nak balik kampung lagi...
pastu balik kL drive keta wira aeroback aku lagi..
kalau pikir balik memang letih..
huhuhuhu..perancangan untuk bulan depan...
esok 1 jun aku kena kerja luar opis plak...
aisyeh....selama 20 hari kena kerja luar opis...
satu bulan la aku xda kat opis...
esok kena gi opis dulu la nak amik assessment laptop dan lain2...
wah letihnya...dah la esok aku kena gi kerja luar pakai moto sendiri...

No comments:

Post a Comment

Enter a long URL to make tiny: