14 Jun 2009

Exist - Janji Padamu

Exist - Janji Padamu

Tiada kusangka sejak detik itu
Kau membuka pintu kamar dihatiku
Cinta yang terhampar satu tika dulu
Bersinar kembali
Pandainya dikau mencuri hatiku
Dengan kejujuran dan tingkah lakumu
Memberikan aku satu keyakinan
Mendungkan berlalu

Akan kupertahankan cinta ini
Demi kesetiaan kupadamu
Akan kutempuhi onak duri
Demi untukmu bidadari
Percayalah janjiku ini

Andainya kau jauh dariku
Dekat dihatiku
Andainya kau yang pergi dulu
Hampalah cintaku
Jangan tinggalkan ku
Jangan persiakan cinta yang murni

Akan kupertahankan cinta ini
Demi kesetiaan kupadamu
Akan kutempuhi onak duri
Demi untukmu bidadari
Percayalah janjiku ini

Andainya kau jauh dariku
Dekat dihatiku
Andainya kau yang pergi dulu
Hampalah cintaku
Jangan tinggalkan ku
Jangan persiakan cinta yang murni

Andainya kau jauh dariku
Dekat dihatiku
Andainya kau yang pergi dulu
Hampalah cintaku
Jangan tinggalkan ku
Jangan persiakan cinta yang murni

___________________________________
suka gak aku dgr lagu ni...
huhuhuhuhuhu..

Wah dah hari Ahad 14 June 2009

pergh..
dah ari ahad ni...sok keja plak..
esok aku terus gi putrajaya lagi sampai minggu depan..
huhuhuhuh...tapi selamat la tak pergi balik opis dulu..
kalau tak jauh tu...
2 malam lepas semasa balik dari opis aku leh plak accident..
malam tu aku lepak opis dulu sampai kul 8 malam..
hujan ptg sampai malam kat area sri kembangan..
sebelum gerak balik aku ajak member opis aku lepak minum dulu kat ktm serdang..
dah lepak pastu nak balik...
aku kena u-turn lalu depan ktm serdang nak balik ke puchong sebab aku malas guna highway putrajaya..
sampai je dekat bas stand depan ktm serdang ai minggu depan..
aku tersedar ada la sbiji wira ni berhenti tgh jalan..
aku apa lagi terus emergency break la...
lupa plak jalan lincin ngan ada pasir2 lagi..
apa lagi terbalik la aku sendiri...
selamat gak aku jatuh pelahan jer..
kalau tak silap aku time tu aku baru jer naik gear dalam meter aku baru 30 - 40 km/j..
aku cuma calar2 je skit..moto aku pecah cover lampu depan skit..
tapi badan2 aku rasa lenguh giler ni..sampai hari ni tersangat la lenguh...
wah...sok nak gi kerja camana ni..huhuhu..
moto boleh bawak lagi..hujung bulan ni kena repair la..
alahai..terbantut la aku nak bawak keta wira aku datang kL..
huhuhuhu..

11 Jun 2009

E.Y.E - Setelah dirimu aku kenali

Rintangan demi rintangan aku harungi
Sebelum bersua denganmu
Halangan demi halangan aku tempuhi
Sebelum mengenalimu

Setelah dirimu aku hampiri
Kini ku kenali siapa diriku
Kerana rindu aku jatuh cinta
Terasa bahangnya kian mula membara

Satu persatu kesilapan diri ini
Jadi senda gurauanmu
Aku keresahan menjejaki langkahmu
Mentafsir benakmu

Dan kepuraanmu semakin terasa
Bila kau nyatakan hasrat hatimu padaku
Disebaliknya lafaz kata janjimu itu
Kau serahkan kasih sayangmu

Buat insan yang lebih mengerti
Jika dibandingkan
Lebih dulu dari kekasihmu
Yang kau sanjung dan puja

Setelah dirimu aku hampiri
Kini ku kenali siapa diriku
Kerana rindu aku jatuh cinta
Walaupun kini disebaliknya

Lafaz kata-kata janjimu ituRintangan demi rintangan aku harungi
Sebelum bersua denganmu
Halangan demi halangan aku tempuhi
Sebelum mengenalimu

Setelah dirimu aku hampiri
Kini ku kenali siapa diriku
Kerana rindu aku jatuh cinta
Terasa bahangnya kian mula membara

Satu persatu kesilapan diri ini
Jadi senda gurauanmu
Aku keresahan menjejaki langkahmu
Mentafsir benakmu

Dan kepuraanmu semakin terasa
Bila kau nyatakan hasrat hatimu padaku
Disebaliknya lafaz kata janjimu itu
Kau serahkan kasih sayangmu

Buat insan yang lebih mengerti
Jika dibandingkan
Lebih dulu dari kekasihmu
Yang kau sanjung dan puja

Setelah dirimu aku hampiri
Kini ku kenali siapa diriku
Kerana rindu aku jatuh cinta
Walaupun kini disebaliknya

Lafaz kata-kata janjimu itu
Kau serahkan kasih sayangmu
Buat insan yang lebih mengerti
Jika hendak dibandingkan dengan dirinya

Satu persatu kesilapanku
Jadi senda gurauanmu
Aku keresahan menjejaki langkahmu
Mentafsir benakmu
Kau serahkan kasih sayangmu
Buat insan yang lebih mengerti
Jika hendak dibandingkan dengan dirinya

Satu persatu kesilapanku
Jadi senda gurauanmu
Aku keresahan menjejaki langkahmu
Mentafsir benarmu
Enter a long URL to make tiny: