14 Jun 2009

Wah dah hari Ahad 14 June 2009

pergh..
dah ari ahad ni...sok keja plak..
esok aku terus gi putrajaya lagi sampai minggu depan..
huhuhuhuh...tapi selamat la tak pergi balik opis dulu..
kalau tak jauh tu...
2 malam lepas semasa balik dari opis aku leh plak accident..
malam tu aku lepak opis dulu sampai kul 8 malam..
hujan ptg sampai malam kat area sri kembangan..
sebelum gerak balik aku ajak member opis aku lepak minum dulu kat ktm serdang..
dah lepak pastu nak balik...
aku kena u-turn lalu depan ktm serdang nak balik ke puchong sebab aku malas guna highway putrajaya..
sampai je dekat bas stand depan ktm serdang ai minggu depan..
aku tersedar ada la sbiji wira ni berhenti tgh jalan..
aku apa lagi terus emergency break la...
lupa plak jalan lincin ngan ada pasir2 lagi..
apa lagi terbalik la aku sendiri...
selamat gak aku jatuh pelahan jer..
kalau tak silap aku time tu aku baru jer naik gear dalam meter aku baru 30 - 40 km/j..
aku cuma calar2 je skit..moto aku pecah cover lampu depan skit..
tapi badan2 aku rasa lenguh giler ni..sampai hari ni tersangat la lenguh...
wah...sok nak gi kerja camana ni..huhuhu..
moto boleh bawak lagi..hujung bulan ni kena repair la..
alahai..terbantut la aku nak bawak keta wira aku datang kL..
huhuhuhu..

No comments:

Post a Comment

Enter a long URL to make tiny: