22 Aug 2009

Ramadhan Datang Lagi

Salam all...
kepada reader2 yg rajin membaca blog aku...
Selamat menyambut kedatangan ramadan dan selamat berpuasa..
di bulan ini bykkanlah kita menambah amal pahala..
so, di kala ini, aku memohon maaf dan salah silap jika ada yg tersalah taip.
Selamat bersahur..

15 Aug 2009

Busannya ~~~ Sabtu 15 August 2009

Huhuhuh...
busannya sekarang ni...
dah kemas bilik , mop lagi...
pastu masak dan makan...
sekarang nak buat apa lagi...
nak keluar malas dan kurang budjet...
kalau ada budjet lebih memang dah keluar tengak wayang ni..
cari member nak chatting ler jawabnya...
huhuhuhuhu....
dah ler sesorang kat rumah ni...
housemate aku cuti balik kelantan...
hari isnin baru dia balik....
nak buat apa sekarang ni...
takkan nak tido plak...
letih ler tido2 ni....
lagipun nanti sakit pala kalau tido lama2....
sapa ada idea....
nak pergi jumpa member kat subang dia plak takda..
gi jumpa awek dia...
huhuhuhuhuhu...
busannya hari ni....

11 Aug 2009

311 Love Song

Whenever I'm alone with you
You make me feel like I am home again
Whenever I'm alone with you
You make me feel like I am whole again

Whenever I'm alone with you
You make me feel like I am young again
Whenever I'm alone with you
You make me feel like I am fun again

However far away, I will always love you
However long I stay, I will always love you
Whatever words I say, I will always love you
I will always love you

Whenever I'm alone with you
You make me feel like I am free again
Whenever I'm alone with you
You make me feel like I am clean again

However far away, I will always love you
However long I stay, I will always love you
Whatever words I say, I will always love you
I will always love you


_________
Like this song too much...
sedap lirik lagu ni....

6 Aug 2009

EYE - SetiaMu Gugur Di Mata

Sekian lama tak ku dengar, suaramu kekasih
Dapat aku rasakan, bahangnya perpisahan
Yang menjarakkan
Cinta kita

Walaupun tidak kau nyatakan
Tapi dapat ku rasakan
Perubahan dirimu yang ketara denganku
Semenjak engkau mengenali dia

Semenjak diusik keresahan
Memaksa aku menemuimu
Alangkah pedihnya hati ini
Bila kau putuskan perhubungan

Tak mungkin akan ku membiarkan
Hatiku menangis kerana mu
Kerana cinta tak kesampaian
Tapi berilah aku kesempatan

Tidak ku tahu mengapa engkau
Menghukumku sedemikian
Tanpa memberi ku kesempatan
Mempertahankan diriku

Luka hatimu mana tempatnya
bencimu tiba oh mengapa
Kasihmu berkubur mana nisannya
Setiamu gugur di mata

Tak ku sangka begitu
Singkatnya cinta kita
Seandainya ku tahu
Lupakan saja

Andainya keterlanjuranku
Maafkan daku kekasih
Kerana menyingkapi sejarah cinta luka
Yang diakhiri dengan airmata

______________________

lagu sedih ni...
sesaja aku letak sini...
layan jiwang2...
ahahhahahahahaha..
layan..............

Demam, batuk n selsema

Wah...
dah seminggu lebih aku batuk n selsema..
dah gi klinik ari tu....
tiada apa2 pun yg berbahaya..
cuma cam biasa ler...
batuk tu memang la..
tapi selsema ni aku pelik la jugak...
selalu kejap jer..
tapi ni lama la jugak nak lega....
huhuhuhuhuhu....

kereta aku dah bawak ke kL..
pasni aku nak moderate keta aku kaw punya...
huhuhuhuhu...
balik minggu lepas just nak amik keta wira aku jer...
dgn keadaan batuk n selsema...
alhamdulillah aku dapat drive selama hampir 6 jam dari kedah ke kL....
dengan selamatnya aku sampai ke kL...
keta ni akan ku gunakan utk time2 hujan atau bila nak kena gi outstation jauh2 ker..
hehheheehehhe...
Enter a long URL to make tiny: