6 Aug 2009

Demam, batuk n selsema

Wah...
dah seminggu lebih aku batuk n selsema..
dah gi klinik ari tu....
tiada apa2 pun yg berbahaya..
cuma cam biasa ler...
batuk tu memang la..
tapi selsema ni aku pelik la jugak...
selalu kejap jer..
tapi ni lama la jugak nak lega....
huhuhuhuhuhu....

kereta aku dah bawak ke kL..
pasni aku nak moderate keta aku kaw punya...
huhuhuhuhu...
balik minggu lepas just nak amik keta wira aku jer...
dgn keadaan batuk n selsema...
alhamdulillah aku dapat drive selama hampir 6 jam dari kedah ke kL....
dengan selamatnya aku sampai ke kL...
keta ni akan ku gunakan utk time2 hujan atau bila nak kena gi outstation jauh2 ker..
hehheheehehhe...

No comments:

Post a Comment

Enter a long URL to make tiny: