18 Sep 2009

Selamat Hari Raya Aidil Fitri 1430H

Selamat Hari Raya Aidil Fitri 1430H kepada semua rakan-rakan yang bersama aku sama ada di kolej atau diruangan cyber.







ho ho ho balik kampung..

yahooo.....
esok petang aku nak bertolak ke rawang dahulu..
pick up cousin aku kemudian maybe konvoi dgn pak tam aku..
tapi aku rasa atas highway aku dah pecut kot...
hahahahahhhaah...
tak sabar beb nak balik kampung...
hohohohohohoho.......

10 Sep 2009

wawawa...xtvt lepas kerja 10.09.09

wawawawa...ari ni aku kuar opiz kul 5..
aku tak tahu nak gerak gi mana..tau-tau aku dah masuk ke cheras..
aku gi servis keta wira aku jap...
aku gi ke kedai yang repair power windows keta aku hari tu..
kedai ni senang skit..kurang orang datang...
kira bila masuk tu terus dia serve la..
hahahhaahhahahahha...
aku ingat nak tukar minyak hitam jer..
timing belt aku leh tahan lagi la kot..
cek punya cek aku suh dia tukar minyak hitam dulu...
huhuhuhuhuhu...
pastu cek balik keta aku..
pergh absorber depan aku plak problem..
minyak absorber pecah sebelah kiri....
huhuhuhuhuhu...apa lagi pas raya la aku buat nampaknya...
tukar apa yang patut dahulu ler...
aku suh dia cek semua, alhamdulillah semua ok la...
cuma absorber tu dia suh aku bwk perlahan2 la..
ades..dia maybe tak tahu kot..paling plan aku bwk keta atas highway pun 100km/j..
tapi xpa la kot...simpan dulu la pas raya...
huhuhuhuhuhu....
lagi satu dia cakap brek aku ada problem ngan clutch plate..
tu memang dah lama..
cuma orang yang pandai bawak keta aku je tahu camana nak guna break ngan selamat..
clutch plate tu memang dah keras kat dia nyer spring tu..
aku cakap la lepas raya la semuanya...
so apa yg aku service hari ni...
kira berbaloi la..tukang service tu pun betul2 check kereta aku..
so aku rasa ok la dulu...
pas raya kena standby la gak dekat rm1000...
wahahahhahahaha...
nak buat semua yang patut...
kira kedai ni memang bagus la jugak...
aku pun puas hati dia gtau aku apa yang perlu aku tukar...
tapi tak ada la nak tukar segera...kira boleh jalan lagi...
hari ni dia tak kira upah dengan aku sebab hari isnin tu dia dah amik upah utk power windows aku...
hahahhaahahahahahha...
dia kira harga barang jer...
kira lagi berbaloi beb...yahoooo...
aku habis hari ni pun tak sampai rm150...
tukar minyak hitam, oil filter ngan paip air....
huhuhuhuhuhuhuhu..
kalau sabtu ni aku ada duit lagi(xkira la mana aku dapat kan)..
aku nak gi buat break dahulu...
hehehhehehehehehhe...
Enter a long URL to make tiny: