24 Nov 2009

Gunung Angsi Camp and Hiking Expedition


happy je korang ye....


Di Kem Tangga Batu, baru 20 peratus ni...
hahahahahaaahhah


Najib tertunggu-tunggu...


Tgh mendaki...pada tahap ni dah 70 peratus dari ketinggian gunung tersebut..


Tgk je najib tolong jew....


Kitaorg nyer guider...


Di puncak Gunung Angsi



Tolong memasak nasi je...perut dah lapar...
yang dalam masstin atas kayu tu ada beras yang sedang dimasak....


Makan time...hahahaha..


Makan beramai-ramai atas gunung....


Seriusnya dia...


Najib kesakitan...

Ada gambar yg belum diupload lagi coz aku pun xdapat nak amik semua sebab bukan aku yg amik gambar...hahahhahaha...
dulu masa zaman kolej leh la aku siap buat on9 album lagi coz aku jurukamera..
sekarang aku dah tak ada camera la...
tunggu la esok atau lusa aku beli satu camera sony...
hehehheehehehe

Ekspedisi selama 2 hari 1 malam gi Gunung Angsi, Ulu Bendul, N9...

Kereta...


Ni la ViVa aku....
hehehhehhehe...
ViVa elite....


Cian kena jemur tgh panas...


ViVa and 6161 berdepan.
masa ni ViVa kena parking luar..
hehehe, kena kasi 6161 dalam lew....
coz aku guna ViVa gi jalan2...


teruk la 6161..huhuhuhu..
elok je aku park 6161 depan pintu umah....
marah bapak aku...


KCN = KeCiaN
dah cam avanza mini plak aku tgk....
tapi ViVa ni la yg jimat giler minyak..

Actually dah lama aku nak upload gambar keta aku ni..tapi tidak kesempatan..malam ni aku upload dua-dua kereta aku ye...
Enter a long URL to make tiny: