26 Dec 2009

Out to sunway piramid 24/12/2009

Jam 4.15 ptg.

Bergerak ke sunway dengan kereta ku...pergi dengan bido budak serumah aku..busan duk umah sepanjang hari..

Jam 5.00 ptg.

Haha..baru dapat parking padahal dah sampai sunway dalam 4.45 camtu..sebab bukan jauh pun umah aku ke sunway..tak sampai stgh jam pun..

Jam 5.15 ptg hingga 6.30 ptg.

Temankan bido cari barang dia nak pergi korea..waa...mamat ni..jenuh satu sunway pusing cari kedai jual barang ke luar negara..sebab di korea skrg musim sejuk dan salji...pusing-punya pusing, jumpa la 2 kedai yang jual barang ke luar negara..
Mula masuk Universal Travel, ada la snow cap yang ok..pastu tak puas hati masuk plak Winter Time, dia pulak tak suka snow cap kat winter time..terpaksa patah balik masuk Universal Travel..akhirnya dapat la gak dia beli snow cap..



Jam 6.45 ptg.

Main bowling kat Sunway Mega Lane...Pergh sakit jari jemari kitaorg sebab bola tak sesuai..main dua game plak tu..rasa nak patah jari aku..nak tahu sapa yang menang dua-dua game, mesti la aku...pasni nak repeat lagi main bowling..first game 137 poimt. Second game 109 point.
Second game tu dah tak larat dah..huhuhuhu...kitaorg main bagi cepat abis la..tak larat la sakit jari..


hehehe..sempena krismas...rambut aku dah pendek..


depan sunway mega lanes.


membe serumah aku sekarang..


Jam 8.00 mlm

Gerak gi KFC, makan variety bucket..hehehhe...6 ketul ayam utk dua org..pergh..padahal makan sorg seketul jer..hahhaha..lagi 4 ketul bawak balik umah..

Jam 9.00 mlm

Gerak gi amik membe bido 3 org..gerak gi shah alam uptown..jalan2 pusing2 tgk barang..hehehe..on the way nak kesana kena tahan roadblock..ades..pesal la polis ni tahan aku hari ni...yela kot..keta penuh 5 org..hahahahah..semua setiap sorg dia nak check i/c..aku driver biasa la..check lesen skali..pastu ngan belakang bonet pun nak check...huhuuhu..

Jam 9.30 mlm

Sampai uptwon shah alam..pusing2 round2 sampai sakit kaki..wakakakkakaka...last2 aku beli beg..bukan satu tapi 2...hahahha..satu beg galas dan satu lagi beg blk kampung...

Jam 12.00 mlm

Lepak minum-minum lagi kat uptown shah alam..minum2 pastu gerak balik dalam jam 12.45 camtu...sampai umah dak dekat kul 2 la...ades..bawak pelahan..suka2 jer..padahal lane jalan takda keta..hehehhehe

Jam 2.00 pagi

Apa lagi..tido la..hehehee..

No comments:

Post a Comment

Enter a long URL to make tiny: