13 Dec 2009

Trip to Batu Pahat | Jemputan Kenduri Rumah Arbain 12/12/2009

ye..kitaorg bertiga iaitu aku, najib(KRC) dan arip(finance) buat trip gi kenduri rumah arbain(PNLD) di Kampung Seri Belahan, Batu Pahat, Johor..

Bergerak dari rumah arip di bangi dalam kul 11 pagi camtu..




ni dah masuk highway plus..dalam perjalanan..



kan tiga org shj yang jalan..




rasanya ni kitaorg dah masuk negeri johor camtu..
bersabar la korg...time dari N9 sampai Johor kena bersabar coz keta aku buat hal..
giler temperature naik tinggi kaw-kaw nyer kalau aku pecut lebih dari 80km/j...
hahhahahaha



akhirnya kitaorg sampai jugak rumah kenduri pada pukul 4 ptg selepas sesat dan cari jalan ke sini..kitaorg dari bangi ke sini ambik masa selama 5 jam...
wakakakaakkakaa...tu dah cam aku balik kedah tu...


dah sampai rumah arbain..pengantin tu...


makan time...tapi aku dah abis makan time ni...


najib tgh makan lagi tu...


sama la arip ni...ni sampai 2 kali tambah...


kenangan bergambar bersama pengantin...
ni bukti ni beb yg kitaorg gi kenduri kahwin arbain..
hehehehehhe..



selamat jalan..on the way balik kL kul 6 ptg lebih camtu...



time ni dari pagoh sampai bangi arip bawak...
kitaorg sampai bangi kul 9.45 camtu la..
letih beb....
huhuhuhhuhuhuhu...

~tahniah dan selamat pengantin baru kepada Arbain dan Isterinya~
~semoga berbahagia selama-lamanya~

2 comments:

  1. selamat pengantin baru bt ur friend..haih xpenat ke balik ari gni...huhu...nasib g 3 org..leh tukar2 kan...pian..len kali servis kete tu..xde la bt hal jer...huhu...

    ReplyDelete
  2. erk...maksu niesa..keta tu baru pas service xsampai sbln..pastu sehari sebelum bertolak tu pian ada gi buat service sedikit tapi bukan sebab service nak gi johor ni..services sebab hal lain....

    ReplyDelete

Enter a long URL to make tiny: