28 Mar 2010

Sepetang di Putrajaya

Wee....ptg tadi aku ngan bido jalan-jalan di putrajaya lepas tgk wayang kat The Summit USJ...
Hajatnya nak pergi jumpa Abg Yus nak buat keta si bido ni..
Tetapi sampai ke malam tunggu punya tunggu..
tak jumpa-jumpa jugak abg yus...

so masa petang tadi ngan bido lepak2 la kat area masjid putrajaya..
sambil lepak2 tu..jalan-jalan la pusing kawasan tu..
apa yang best sangat sal area situ sampai beberapa bijik bas pun ada situ..
hahahhahahhhahah...

so biar saja gambar berbicara...
sebab dah terlalu busan kot kitaorg lepak situ..
dari kul 4 lebih sampai kul 7...
sempat solat asar kat dalam masjid putrajaya...


Pejabat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan a.k.a Pejabat Perdana Menteri..


Ni tangkap dari dalam masjid putrajaya..


Kubah Masjid Putrajaya..




Try this angel view..


Masjid Putrajaya..


Bido dgn aksinya...


View dari dalam masjid putrajaya...


Pintu gerbang masjid putrajaya.



selepas pintu masuk masjid..


View dari cruise putrajaya kat bawah tu..



View di petang hari....


Nice view...


Di kala petang menjelang senja..



xjelas la gambar aku....



Muka keletihan kot...


Cantiknya...



Keindahan Pencipta Langit dan Bumi...
Simbol keagungan ALLAH S.W.T yang Esa..


Jom pulang.....
Pergi makan kat bangi dalam jam 7 lbh..
pastu pi umah arip pau jap..
pastu kul 9 lebih gerak balik...


Ni semua aku tangkap pakai Camera Phone N5800...
ok la jugak...
cuma kurang skit dari Cam Sony Cybershot aku...

huhuuhuhuhuhuhu...

No comments:

Post a Comment

Enter a long URL to make tiny: