8 May 2011

Putrajaya Outing Mei 2011

Weeee....hari ni mencuci mata sambil bergambar...cuti mata untuk relaks di putrajaya...hehehe...first sekali pergi PICC jalan-jalan tgk Karnival perkahwinan jam 3 petang..pastu gi minum-minum..then lepak kat presint 2 sampai malam...hehehe..bawah ni gambar yang aku amik sepanjang petang danmalam di putrajaya...guna kamera biasa jer...janji ada gambar..hehehe..



Kereta aku park cantik2 dulu





Permandangan jambatan



Permandangan feri/bot lalu



Ni model...tapi bukan model aku..pinjam sekejap jer.



Model dan cameraman tgh bergambar.



terbalik plak..model jadi cameraman.



Masjid putrajaya



Masjid Putrajaya di waktu malam dari jambatan putrajaya



Masjid besi dan jambatan di sana.



Di atas jambatan putrajaya.Actually aku nak amik gambar bulan tu.hehe



Lepak-lepak..santai..



Dan akhir sekali mesti la kereta aku kan.

Anyway, thanks to fuad and linda (awek fuad la). Sebab jalan-jalan kali ni kat putrajaya. Kesian kan aku kacau korg dating.. :p ; next time kita shoot pantai plak kat area selangor ni..Fuad ingat takda pantai ker?..ada lor...dan sampai umah pun jam 10 lebih la..ahaha..penat gak ni..

2 comments:

Enter a long URL to make tiny: