28 Jun 2011

=| Lawak : 25 sebab suami 'mental'!! |=

Sekadar Hiasan

Ni cam lawak serius pun ada gak kan..
antara 25 sebab si suami anda boleh menjadi mental...
hahahah...
mari saksikan dan baca di petang hari ni..
hehehehe....
aku belum kawen lagi so aku xtau la camana bila dah kawen...
layan jela kat bawah ni...hohohoho

25 Jun 2011

=| Lirik Lagu - Suzanne - Muah |=

Suzanne  - Muah



Muah Muah

Sungguh aku sayang
Sungguh aku rindu
Ha ha ha usah kau ragu-ragu

23 Jun 2011

=| Kempen : One Young World Youth 'Impact' |=


Do have a young entrepreneur spirit in you?Here is your chance to tackle pressing issues in the society and be amongst the best young leaders of Malaysia. If you have a project that could possibly make a difference to the society, this is your opportunity to make it happen! Your project could possibly be included in the upcoming global youth summit - One Young World at Zurich, Switzerland in September 2011.All it takes is one powerful idea to make a big impact on the society the way YOU want to.

22 Jun 2011

=| Tag Iklan |=

Hai all...thanks kalau ada sesapa yang sudi membaca post aku kat sini..
semalam lepas aku post kat fesbuk link belog aku..
aku tgk traffic naik sampai 70 lebih...
thanks kekawan kat fesbuk yang klik link belog aku..
by the way....aku bukan terdesak sangat sampai post banyak iklan..
actually dari aku biarkan je iklan tu dalam profile aku kat says.my kan...
baik aku letak kat belog ngan fesbuk aku. serta twitter aku kan...
so kalau ada kengkawan yang sudi baca belog ni...
sudi-sudilah klik post iklan yang aku post...
klik je Just Click-click atau Read More tu..
kalau korang nak join says.my just klik je kat sini....
says.my adalah satu laman web yang menawarkan pelbagai iklan mengikut pelbagai lapisan masyarakat..
nanti ada masa aku akan cerita dan cara-cara nak join says.my kat belog aku ni..
ok yea...thanks allz...

10 Jun 2011

= | Tazkirah : PESANAN Imam Ghazali | =

Ok petang-petang ni kita tgk tazkirah plak..
hOhohhohoh..
dah tak tahu nak hapdate apa dah kat belog aku ni..
di bawah ni adalah pesanan Imam Al-Ghazali.
Semoga dapat manfaat daripada pembacaan kita...




9 Jun 2011

= | Tanda Lelaki Serius Jatuh Cinta | =



Sekadar Illusi

Air mata lelaki, keegoan terlerai, sukar dilihat, tersorok rapi,
dalam di lubuk hati, hanya wanita bertuah dapat melihat,
serta selami apa yang dirasai..

= | Khas : Follow & Di Follow | =


Khas kepada sesapa je yang baca belog aku ni..
Kalau nak follow dan difollow oleh tuan empunya belog ni..
Sila tinggalkan link kat ruangan komen selepas kelik follow...
Senang aku nak trace dan follow balik..
Tak pun tinggalkan je mesej kat chatbox tu suh aku follow..
Hahahahha..
Dan juga aku akan letakkan link belog korang kat member's blogslist tu..
Hanya 25 updated belog je akan appear kat situ...
So rajin2 la korang update kalau nak appear kat situ kan...
hehehehehe....

p/s : perasan kan..sapa la yang nak baca belog ni..hohoho..
busan kan...

Busannya

= | Tak Der Semangat | =

Hanya Ilusi
Hey All....tak tahu la sapa yang rajin nak baca belog aku  ni kan...
Siyes sejak 2 menjak ni aku memang takda semangat nak buat keja..
Sorry la kalau boss aku baca belog aku ni..
Bukan sebab apa aku takda semangat..
Aku ni suka buat teknikal sebenarnya...
Tetiba ditukarkan ke bahagian sekarang ni..
Dah la kurang teknikal dan lebih kepada pengurusan.
Even dah 6 bulan kat department baru ni..
Aku still bertahan untuk cari experince lagi ni..
Tapi still aku suka buat teknikal, walaupun dah 6 bulan aku xbuat teknikal..
Kalau ada projek2 teknikal memang aku nak involved la..
Hoohohoho...

8 Jun 2011

= ~ = Laksam Please = ~ =

gambar sekadar hiasan


Nak laksam please..
Ni kes bincang pasal pot luck arr...
Tetiba bos suh kitaorg buat laksa untuk potluck akan datang..
Tapi dengan tetiba plak aku teringat laksam..
Wa..teringin plak nak makan laksam ni..
Please kalau boleh nak gi pasar malam mana-mana petang..
Nak pi cari laksam... Nak tunggu balik kedah lambat lagi kan..
huhuhuhuhuhu..
Kalau tak dah suruh mak aku buatkan laksam..
Resipi laksam mak memang sedap... Mak!!!!!!!! nak laksam.....

Testing new setting!@ jump break...hohoho...

Hehehe...baru aku tahu nak buat jump break...

Check this out!!

7 Jun 2011

= | mau pergi bercuti dan berehat | =

Salam...sorry la..entry kali ni aku baru nak update...asyik copy cat belog org je kan...hahahaha...entry ni aku nak pi berbulan madu *eh silap..nak pi bercuti....walawei...aku dah letih badan dan otak dah ni...nak kumpul duit nak gi berbulan madu la..*eh silap lagi..bercuti sambil berehat badan dan otak...harap-harap hujung bulan ni dapat la pergi bercuti...hohohohoh.....

2 Jun 2011

Kenyataan Dari Secret Recipe Malaysia!!

Secret Recipe MalaysiaMaklum-balas terhadap Artikel Blog.

Saya, Wan Zawani Bt. Wan Ahmad, Eksekutif Halal daripada syarikat Secret Recipe ingin menyatakan maklum balas di sini berhubung hebahan atau kandungan artikel blog yang telah dibawa untuk perhatian kami. Kami amat kesal kejadian seumpama ini boleh berlaku walhal perkara ini langsung tidak terjadi di syarikat kami kerana kami sepenuhnya menggunakan bahan-bahan ramuan yang halal serta mendapat pensijilan halal dari daripada badan yang diiktiraf iaitu JAKIM. Jika terdapat sebarang kemusyikan berhubung perkara ini, anda boleh berhubung terus dengan pihak kami di talian 03-78034891 dan berhubung dengan saya. Dengan ini, kami juga ingin memaparkan kenyataan rasmi daripada syarikat Secret Recipe berikut

Enter a long URL to make tiny: