9 Jun 2011

= | Khas : Follow & Di Follow | =


Khas kepada sesapa je yang baca belog aku ni..
Kalau nak follow dan difollow oleh tuan empunya belog ni..
Sila tinggalkan link kat ruangan komen selepas kelik follow...
Senang aku nak trace dan follow balik..
Tak pun tinggalkan je mesej kat chatbox tu suh aku follow..
Hahahahha..
Dan juga aku akan letakkan link belog korang kat member's blogslist tu..
Hanya 25 updated belog je akan appear kat situ...
So rajin2 la korang update kalau nak appear kat situ kan...
hehehehehe....

p/s : perasan kan..sapa la yang nak baca belog ni..hohoho..
busan kan...

Busannya

1 comment:

Enter a long URL to make tiny: