22 Jun 2011

=| Tag Iklan |=

Hai all...thanks kalau ada sesapa yang sudi membaca post aku kat sini..
semalam lepas aku post kat fesbuk link belog aku..
aku tgk traffic naik sampai 70 lebih...
thanks kekawan kat fesbuk yang klik link belog aku..
by the way....aku bukan terdesak sangat sampai post banyak iklan..
actually dari aku biarkan je iklan tu dalam profile aku kat says.my kan...
baik aku letak kat belog ngan fesbuk aku. serta twitter aku kan...
so kalau ada kengkawan yang sudi baca belog ni...
sudi-sudilah klik post iklan yang aku post...
klik je Just Click-click atau Read More tu..
kalau korang nak join says.my just klik je kat sini....
says.my adalah satu laman web yang menawarkan pelbagai iklan mengikut pelbagai lapisan masyarakat..
nanti ada masa aku akan cerita dan cara-cara nak join says.my kat belog aku ni..
ok yea...thanks allz...

2 comments:

  1. masyuk la jugak dik oii...hahahah...sikit2 lama2 berbukit..join ler....boleh post kat fb, twitter, blog and status ym skype...

    ReplyDelete

Enter a long URL to make tiny: