9 Jun 2011

= | Tak Der Semangat | =

Hanya Ilusi
Hey All....tak tahu la sapa yang rajin nak baca belog aku  ni kan...
Siyes sejak 2 menjak ni aku memang takda semangat nak buat keja..
Sorry la kalau boss aku baca belog aku ni..
Bukan sebab apa aku takda semangat..
Aku ni suka buat teknikal sebenarnya...
Tetiba ditukarkan ke bahagian sekarang ni..
Dah la kurang teknikal dan lebih kepada pengurusan.
Even dah 6 bulan kat department baru ni..
Aku still bertahan untuk cari experince lagi ni..
Tapi still aku suka buat teknikal, walaupun dah 6 bulan aku xbuat teknikal..
Kalau ada projek2 teknikal memang aku nak involved la..
Hoohohoho...

No comments:

Post a Comment

Enter a long URL to make tiny: