4 Jul 2011

=| Khas : Friends Blog Remove |=

Hi all...
Agak la aku tak update belog aku ni kan..
Sibuk sangat sekarang ni dan emosi yang terganggu sebab keja dan macam2..
Aku akan keluarkan senarai "friends bloglist" yang kat sebelah paling kanan tu..
Aku akan check yang lebih dari setahun dan keluarkan..
Kepada kawan-kawan yang aku dah keluarkan belog korang...
Kalau still nak ada kat senarai "friends bloglist" aku...
Nanti korang emel je kat emel google aku kat bawah ni..
enturbsysma87@gmail.com
Sekian, harap maklum.

No comments:

Post a Comment

Enter a long URL to make tiny: