23 Jul 2011

=| Outing - Muzium TUDM Sungai Besi |=

Muzium TUDM
Hari ni...aku memang takda keja kan..
Jam 1245 dapat call dari reza..
Senior aku di opis aku bekerja kan..
Ajak aku pi muzium TUDM kat Sungai Besi..
Temankan dia dengan anak-anak dia yang nakal bersama anak rakannya..
Jom layan gambar yang terpilih kat bawah..
Gambar sikit jer...hehehehehe...
Gambar lain-lain aku xdapat upload..
layanzzz kat bawah ye....


Berangan la nak bawak...

Peace...eehehe

Budak nakal yang takut naik aircraft..

Serombong kapal??

Penakut tau budak kecik tu..

Nak juga bawa heli..


reza n anak-anak

I'm flying...
Sampai jam 3 lebih kot...
Pusing-pusing....ronda-ronda...testing-testing..
pastu jam 4 dah gerak balik...
cadangan sapa nak bawak anak-anak jalan hujung minggu boleh la..
boleh tunjuk anak-anak real kapal terbang yang digunakan zaman dulu-dulu..

special thanks to reza sebab bawak aku ke sini...

No comments:

Post a Comment

Enter a long URL to make tiny: