23 Jul 2011

=| Personal : Dinner Sekretariat AGCSM 22 Julai 2011|=

Ni aku masa dinner tu.


Hai all..
Nak bercerita pasal semalam 22 Julai 2011 aku pergi dinner untuk meraikan sekretariat AGCSM.....
AGCSM adalah satu event yang membincangkan berkenaan Jenayah Siber dan Undang-undang..
" The Attorney General's Chambers (AGC) is organising a Seminar entitled "BRIDGING BARRIERS: LEGAL AND TECHNICAL OF CYBERCRIME CASES" in collaboration with CyberSecurity Malaysia (CSM). This Seminar is the first of its kind in the country combining legal and technical aspects of cyber crime cases. "
Malas nak cerita banyak..
Jom layan gambar kat bawah..

Maaf la geng..gambar amik guna cameraphone jer..
huhuhuhu..kurang berkualiti sikit..
Geng-geng photography
Abg Yus tgh menikmati hidangan durian
Geng-geng pengurusan IT..hehe
Jebat n raida..Geng-geng pengurusan IT
Gelak besar en mus..heeh
Teraju Utama di CSM utk AGCSM

Teraju utama di AGC - CSM pun ada gak ni utk AGCSM
Layan durian...
Berbicara...heheh
Pilih-pilih..hehehe..segamat mari..

sedap beb...layanzz..
dinner ada kambing pe semua...
tapi durian adalah terbaik...
hehehehhehe...
gabungan kambing dan durian adalah tidak baik..
aku sakit kepala maybe sebab panas kat dalam badan..
huhuhuhuhuhu..

2 comments:

  1. wah...
    jeles lah pulak tgk..
    dah lama kot tak pergi dinner aku ni... :(

    ReplyDelete
  2. apa kata buat dinner utk blogger...hehehehe...

    ReplyDelete

Enter a long URL to make tiny: