16 Aug 2011

= | Pengajaran : Yang Tiada Otak? | =

Ada seorang cikgu tadika yang TAK PERCAYA wujudnya Tuhan. Dia pun berfikir bagaimana hendak mempengaruhi kanak-kanak di tadika tersebut supaya tak percaya wujudnya Tuhan. Tiba-tiba, dia mendapat satu akal...

Guru tadika : Anak-anak, nampak tak pen ini?
Murid-murid : Nampak cikgu.
Guru tadika : Pen ada kan?
Murid-murid : Ada cikgu.

14 Aug 2011

=| Lirik Lagu : B.O.B ft Bruno Mars - Nothin' On You |=

Petang ni layanz lagu camni plak..
hehehehe..
lagu ni pun best kot..
hahahhahahahaha..
jom layanzz....



Nothin' On You

13 Aug 2011

10 Aug 2011

=| Personal : Dulu dan Sekarang |=


Assalammualaikum...
Sesaja busan-busan kan..
Aku tengok la gambar-gambar aku dulu dan sekarang..
Berbeza la jugak kan...
hehehehehehe...
korang layan kat bawah ni...hohohoh...


1 Aug 2011

=| Personal : Ramadhan 1432H 2011M |=

Salam ramadhan kepada pembaca semua..
baru ada mood nak update belog di bulan ramadhan..
hari ini hari pertama kita berpuasa..
semoga kita dapat menjalani ibadah puasa dengan baiknya..
selamat berpuasa kepada semua muslimin dan muslimat..
tak kira anda di Malaysia ataupun diluar negara atau mana-mana sahaja..
semoga amalan anda semua di bulan ini diterima Illahi..
jangan lupa lipat gandakan ibadah dengan amalan-amalan sunat, solat terawikh, dan sebagainya..

di bawah ni adalah jadual sahur dan berbuka bagi wilayah persekutuan kuala lumpur sahaja tau.

Enter a long URL to make tiny: