1 Aug 2011

=| Personal : Ramadhan 1432H 2011M |=

Salam ramadhan kepada pembaca semua..
baru ada mood nak update belog di bulan ramadhan..
hari ini hari pertama kita berpuasa..
semoga kita dapat menjalani ibadah puasa dengan baiknya..
selamat berpuasa kepada semua muslimin dan muslimat..
tak kira anda di Malaysia ataupun diluar negara atau mana-mana sahaja..
semoga amalan anda semua di bulan ini diterima Illahi..
jangan lupa lipat gandakan ibadah dengan amalan-amalan sunat, solat terawikh, dan sebagainya..

di bawah ni adalah jadual sahur dan berbuka bagi wilayah persekutuan kuala lumpur sahaja tau.




bagi lain-lain kawasan..korang boleh rujuk di laman web jakim www.islam.gov.my
ataupun klik je kat bawah kalau korang malas nak mencari..

No comments:

Post a Comment

Enter a long URL to make tiny: