24 Oct 2012

=| Personal : Luahan Hati Bangang |=

Assalammualaikum...
Ni aku nak menyampaikan luahan hati terpendam...
Kalau boleh nak je aku bertekak semua bagai...

Kalau ko berani sangat tak yah nak main game dalam facebook tu sembunyi2...
Kalau ko nak streaming ke main facebook ke tengok youtube ke..
Pikir-pikir la orang lain yang tengah buat keja...
Ko ingat opis ni pakai 20mbps, 100mbps nyer internet ke..
Ini setakat pakai 512kbps je kot....
Aku tahu ko busan takde keja...tp pikir la orang lain..
Kalau takde keja pikir2 la apa nak buat...
Atleast bagi la connection tu kat orang yang nak buat keja ni..
Slow, lembab, siput lagi laju tau...baik aku balik je camni..
Kang aku pergi cakap ngan bigbos ko cakap aku mengadu bagai..
Ada juga aku bertekak lagi ngan bigbos tu..(lama gak aku xbertekak ngan dia kan)..

Ko jangan pikir ko je takda keja..cuba ko pikir ko tahu ke buat kerja?...
Aku yang tak tahu buat keja ni pun jenuh nak baca configuration document...
Hari-hari baca sampai naik beku....
Pikir camana la aku nak buat keja yang susah-susah ni....
Senior2 bz buat keja tp aku ni keja pun kkdg jalan kkdg tak jalan...

Nak kata ko bodoh tapi memang la bodoh bangang sombong...
Kalau dah ajar pun tak masuk kan..nak buat apa lagi..
Aku dah geram tahap gila dah ni...ada aku buat hal nanti...
Kalau tak memang tak berupdate la blog aku ni...

Woooiii.....makan megi tu elok-elok la....
Kalau nak berbunyi bagai pergi je duduk dalam bilik meeting tu...
Aku tengah serabut otak ni...

mood : bangang tahap cipanzi!!!
p/s : dah lama aku nak update ni...baru aku tahu aku ada blog...

No comments:

Post a Comment

Enter a long URL to make tiny: