20 Mar 2013

=| Hobiku : Percubaan Garis Cahaya 1 |=

Selamat pagi..................
Ok, satu je pic yang dapat aku rasa ok la..dalam 30 pic tu satu je bagi aku, tu pun nampak cam bintik2 skit..lain2 pic hampes dan jahanam..
Hahahaha...xda idea nampak ku malam ni...
Kena statik maybe nampak lagi cantik..
Pic yang kat dalam ni aku buat masa bergerak dan garis cahaya berhasil seperti dibawah...

Cubaan #1

Kecewa sikit sebab xpuas hati...so aku akan buat shoot malam hari jumaat nanti atau sabtu malam...
Ada kawan tu dah janji nak ikut skali...kali ni nak duk kat atas flyover dekat federal....waaa...cam berani weh...

So ni ada pic permandangan sikit untuk tengok2 jer..

wide nyer


No comments:

Post a Comment

Enter a long URL to make tiny: