30 Mar 2013

=| Personal : Kerja, Cuti, Hobi |=

Assalammualaikum..
Alahai...baru beberapa hari tak update blog ngan gambar2 kan..
Ni nak bercerita pasal kerja..waaa...aku dah gila keja...
Beberapa hari seminggu kerja siang dan malam je..
Alhamdulillah boleh la juga aku byk berlajar cara-cara troubleshooting setiap product2 yang aku bawak..
Sepanjang aku kerja di company sekarang...byk juga aku handle beberapa IT Security product..
Byk juga aku tahu cara-cara nak install, menggunakannya dan juga cara-cara troubleshooting..
Wa..dah jadi gila keja beb...syukur, walaupun aku terima dugaan satu-satu..berkat sokongan family dan rakan-rakan yang ada...aku berjaya untuk mengawal diriku...ye dengan pikirkan pasal kerja...hehehe..


InshaALLAH , masa rehat akan juga aku habiskan dengan melihat permandangan..kalau dapat shoot cantik akan aku update di blog ini...semoga perjalanan hidup yang aku cuba ini membuatkan aku lebih yakin dan berusaha...

Ok...kerja tetap kerja..masa rehat tetap masa rehat..so aku akan sibukkan diri dengan kerja dan juga kelab kereta yg aku join serta masa rehatku dihujung minggu akan cuba aku penuhkan dengan aktiviti photoshoot dan hiking..

Ye hiking...salah satu hobi yang aku akan mulakan balik...untuk mendaki gunung byk cabarannya beb...ada juga rakan-rakan yang mendaki gunung..so aku akan mulakan aktivit ini semula utk memantapkan stamina ,jasmani dan rohani...best tau aktiviti hiking..suka lihat permandangan kawasan hutan, bukit bakau, dan gunung-ganang terutama di waktu matahari terbit..rasa nikmat....

Semoga life baru yang aku cuba bina ini akan membuatkan aku lebih yakin dan percaya, aku boleh tempuhi segala cabaran dan dugaan...inshaALLAH...

Chaiyoookkk!!!!!!!!!
Happy Always!!!!!!!

No comments:

Post a Comment

Enter a long URL to make tiny: