1 Apr 2013

=| Personal : Dinner di Flaming Steamboat Buffet |=

Assalammualaikum....
Ok first time aku pergi ke restoren buffet ni semalam 31/03/2013...nama restoren Flaming Steamboat Buffet..restoren ini menyediakan buffet utk steamboat makanan laut..perghh..layan abes semalam...restoren ni bersebelahan sunway piramid..kawan baik aku Nasrun yang menjemput aku untuk berdinner sekali..kerana risaukan aku yang mungkin dalam kemurungan selepas kemalangan malam sebelum itu..

Alhamdulillah, terima kasih kepada Nasrun kerana sudi belanja aku makan di restoren ini..semoga murah rezeki sentiasa..Harga untuk setiap orang bagi hidangan buffet di restoren ini adalah RM26.90 dan boleh makan sampai lebam...berbaloi juga la kalau bawak family dinner sini dan rakan-rakan...harga ini termasuk semuanya dari makanan laut, nasi, pelbagai mee, kuih dan ice cream....restoren ni layan diri dan perlu bayar dahulu serta boleh booking meja untuk pergi makan...

Nasrun booking meja untuk kitaorg makan jam 6 petang dan dapat tempat di tingkat 1. Ok juga la..dapat tengok sekeliling di bawah...


Persekitaran restoren



Banner Promotion..harga memang murah

Posing je kan wife Nasrun ni...

Meja hidangan pelbagai sayuran, mee , sos dan lain-lain.

Tukang Masak tau Si Nasrun ni

Amik pic dulu yang penting

Nasrun and wife..thanks dude.

Siap untuk dimakan..sebab ada tukang masak.

Semua makanan laut ada dalam freeze ni..pilih jer..macam-macam ada

Kanak-kanak pasti suka...aiskrim pelbagai perisa...



Aku punya....hehehe

Model Aiskrim

Harga memang berbaloi untuk 3 orang dan boleh makan makanan laut sepuas hati..
Alhamdulillah..

Memang berpuas hati juga la di restoren ni...untuk kuah disediakan kuah tomyam dan juga sup..so boleh pilih mana nak masukkan..untuk maklumat boleh refer ke http://www.flamingsteamboat.com/ dan juga boleh hubungi 03-56336820 untuk tempahan di cawangan P.J (Sunway).

So next time, inshaALLAH kalau family atau rakan-rakan yang datang, aku akan prefer makan di sini...hehehehe...apa-apa pun aku ucapkan terima kasih kepada Nasrun sebab belanja aku dinner pada malam semalam...


No comments:

Post a Comment

Enter a long URL to make tiny: